Виж какво прави Pet Buddy за теб
Гледай видеото

5 начина да спестяваш пари с Pet Buddy тази есен

20.11.2023 | 1 мин. четене

Нали обичаш да спестяваш пари (кой ли не обича), а не е ли още по-хубаво да знаеш, че има начин да спестяваш пари с Pet Buddy? Дори не е един, а са много! И днес имаме намерение да споделим цели 5 с теб. Защото сме на мнение, че отглеждането на щастливи и здрави домашни любимци с висококачествени продукти въобще не е нужно да струва цяло състояние! Да, това е една от философиите и мисиите на екипа на Pet Buddy. Затова и от самото си създаване, ние се стремим да предлагаме всички необходими продукти за грижа за домашни любимци на достъпни цени.

Няма спор, че да отглеждането на домашен любимец коте или куче е обвързано с определени разходи – храна, медицински продукти и добавки, аксесоари, козметика и др. Много от тези разходи са ежемесечни. Това ги превръща в константно перо от твоя месечен бюджет. Ние вярваме, че не бива да спестяваме при отглеждането на опашатковците от аспекти, които са наистина необходими и важни.

Но това съвсем не означава, че трябва да заделим огромен бюджет, за да е здрав и щастлив косматко. Истината е, че можем да осигурим пълноценна и отлична грижа и за много по-малка сума. Стига да знаем как да спестяваме правилно, разбира се. Ние сме тук, за да ти помогнем да спестяваш, без да правиш компромис с качеството и с твоя четириног приятел. Предлагаме ти 5 ефективни начина да спестяваш пари с Pet Buddy тази есен, остани с нас, за да научиш повече!

Спестяваш пари с Pet Buddy и умния ни алгоритъм

Една от най-големите гордости на платформата Pet Buddy е умният и универсален алгоритъм, с който работим. Какво означава това ли? Регистрацията в нашия уебсайт е напълно безплатна и необвързана с покупка. При всеки процес на регистрация на домашен любимец в сайта, ние изискваме от стопаните да ни предоставят някои основни данни и характеристики на своите домашни любимци. Това включва порода, тегло, възраст, пол и т.н.

И тук идва ред на нашия умен алгоритъм. Той е така разработен, че базирайки се на предоставените характеристики, може бързо и много точно да пресметне какво е необходимото и препоръчително количество храна за дадения домашен любимец, например. След това всеки стопанин има възможност да разгледа тези препоръки и да направи покупка базирана на тях. Ето така ти имаш първата си възможност да спестяваш пари с Pet Buddy! Много от стопаните са склонни да прехранват своите домашни любимци. Това автоматично означава, че бюджетът им за храна е по-висок, защото е необходимо по-често да бъде закупувана такава. Умният алгоритъм на Pet Buddy може да ти помогне значително да намалиш този разход. Успоредно с това имаш уверението, че твоят косматко се храни пълноценно и балансирано, без да прекалява с количествата и без да се намира под опасност от натрупване на наднормено тегло.

Спестяваш пари с Pet Buddy и ниските ни цени

Да, факт е, че ние от Pet Buddy предпочитаме да работим само с доказани и висококачествени марки на пазара за домашни любимци. Отказваме да правим компромис с качеството. Но пък и сме намерили начин да ти предлагаме тези страхотни марки и продукти на по-достъпни цени. И това е благодарение на нашата абонаментна услуга! Всеки месец можеш да получаваш любимата ти Pet Buddy кутия. Всички продукти в нея ще бъдат селектирани лично от теб. Така ще отговарят напълно на нуждите и предпочитанията на твоя опашатко. Най-хубавата част е, че всички продукти в месечната Pet Buddy кутия са на преференциални цени. Т.е. цени по-ниски от тези в магазинната мрежа и дори опцията на Pet Buddy за свободна продажба. Изчислили сме, че средно спестяваш до 35% с месечната Pet Buddy кутия в сравнение със закупуване на същите видове и количества продукти от зоомагазин.

Спестяваш пари с Pet Buddy от посещения при ветеринарния лекар

Друг страхотен начин, по който спестяваш пари с Pet Buddy е чрез спестяването на такси за прегледи при ветеринарен лекар! Точно така, всеки път, когато поръчаш месечна Pet Buddy кутия, ти получаваш и право на една безплатна консултация с нашия страхотен ветеринарен лекар. А всяка следваща консултация през месеца е на преференциална цена за теб. Да, вярно е, че посещенията при ветеринарен лекар обикновено не са необходими ежемесечно. Но е и факт, че в някои моменти любимците ни боледуват повече от обикновено. Сблъскват се със здравословни предизвикателства, които изискват повече от едно посещение при лекаря. И така неусетно натрупваме значителна сума разходи, за която рядко сме подготвени. Така че какво по-хубаво от това да спестиш значителна част от тази сума, като спестяваш пари с Pet Buddy и даже получаваш безплатна услуга!

Промоционални кодове и специални предложения

Ние от Pet Buddy определено сме фенове на добрите намаления. Освен това обожаваме животните. Съчетали сме тези две страсти и често ти предлагаме промоционални кодове и специални сезонни предложения. С тях пазаруваш за опашатко дори още по-евтино! В момента предложението ни е промоционален код NEWBUDDY15, с който спестяваш цели 15% от първата поръчана Pet Buddy кутия! Не забравяй да последваш нашата Facebook страница и канала ни във Viber, за да научаваш своевременно за всички нови и сезонни промоционални кодове и оферти.

Спестяваш не толкова очевидните разходи

Ако все още не сме те убедили, то ето още един финален пример за това как спестяваш пари с Pet Buddy. Сещаш ли се за всички онези инфарктни ситуации, в които косматко е оставал без шепа храна и се е налагало бързо да палиш колата или да поръчваш такси, за да стигнеш до зоомагазина? А за всички пъти, когато е трябвало да отидеш специално до магазина за животни, за да закупиш нещо необходимо, без да имаш други ангажименти за вършене наоколо? Е, вече няма да ти се налага да го правиш! Изпращаме твоята месечна Pet Buddy кутия до удобен за теб адрес и в удобно за теб време, така че дори не е необходимо да напускаш уютния дом, за да пазаруваш всичко необходимо за котана или Шаро.

Pet Buddy предлага впечатляващо разнообразие от сухи и мокри храни, медицински продукти и добавки, аксесоари и груминг продукти и още много за твоите любими кучета и котки. Разгледай нашите многобройни предложения и спести пари с наша помощ!

Виж още подобни статии