Виж какво прави Pet Buddy за теб
Гледай видеото

Каузи

Нашата мисия е тяхното щастие

Правилното отглеждане е отговорно отглеждане

Всичко започна по старомодния начин – с любовта между едно куче и един човек. Бъди вече не е тук, но ние превръщаме спомена за него в своя мисия – да осигурим здрав, дълъг и пълноценен живот на всички, които идват след него. Каква е промяната, към която се стремим?

  • Край на дълго престоялата, изветряла и съмнително качествена насипна храна.
  • Повишаване на осведомеността относно здравните нужди на кучетата и котките.
  • Подкрепа за стопаните в избора на най-качествените стоки на най-достъпни цени.
  • Прекратяване на незаконната търговия с домашни любимци без здравна история.
#wearepetbuddy

Борим се за по-добър живот на всички любимци, дори и тези, които си нямат хора, съвместно с фондация Animal Rescue Sofia. Те прегърнаха идеята ни и заедно поехме инициативата да осигурим по-добра среда на животните, които така безрезервно ни даряват с любов.

Всеки член на PetBuddy дарява чрез абонамента си по 1 лв всеки месец за животните в Animal Rescue Sofia, с които искаме да подкрепим тяхната отдаденост в желанието да помогнат на всяко животно в нужда, като му осигурят подслон, медицинска грижа и му портърсят любящо семейство, в което да се задоми.

PetBuddy е нашата кауза

Ние сме екип от стопани на домашни любимци, които познават трудностите и предизвикателствата в отглеждането на най-добрите ни приятели. Ето защо решихме да предложим опита си като ново поколение абонаментна услуга – с мисъл за хората, с мисъл за любимците и с мисъл за средата.

Целта ни е да ти помогнем да спестиш време, усилия и средства във всяка важна фаза: избор на храна, осигуряване на оптимална диета, здравен календар и професионална ветеринарномедицинска помощ. Разбира се – без да пестим от качеството и надеждността.

Щастливи сме да те приветстваме в нашата кауза: правилното да бъде лесно, а полезното – приятно!

Стани член сега! За останалото ще се погрижим ние.