Виж какво прави Pet Buddy за теб
Гледай видеото

Доставка

  • Условия за доставка на стоките и изпълнение на услугите

ХI.1. Доставка на стоки

Поръчаните чрез Електронния магазин стоки се доставят в Република България, на територията на цялата страна, чрез куриер. Информация за куриера/куриерите, с които доставяме към съответния момент, е посочена на Сайта и се предоставя в процеса на поръчката.

Можеш да избереш доставка до посочен от теб адрес (домашен или служебен) или до офис на куриерска фирма Speedy.

Ако си избрал плащане чрез наложен платеж, стоките се предават само, след като пълната дължима сума бъде заплатена на куриера в брой и в български лева.

Сума на доставка

Всички членове на Pet Buddy ползват безплатна доставка при поръчка на бъндъл.

Ако си член и пазаруваш извън бъндъла за суми под 55лв, цената на доставката е 2.75лв

Ако не си член на Pet Buddy и пазаруваш за под 55лв, цената на доставката е 5.50лв

Всички поръчки над 55лв идват при теб с безплатна доставка.

Срок за доставка:

Стоките се доставят обикновено в рамките на 3 до 5 работни дни, след като потвърдим с нарочен имейл, че приемаме поръчката и наличието на сключен от разстояние договор за покупко-продажба на включените в нея стоки. Очакваната дата за доставка може да се посочи в този имейл. Максималният срок за доставка съгласно ЗЗП е 30 дни, след като ти потвърдим, че приемаме поръчката ти и наличието на сключен от разстояние договор за покупко-продажба на включените в нея стоки.

Доставката на Месечна кутия, която сме потвърдили, че ще доставим, се извършва на числото от месеца, определено от Абоната в профила му Платформата.

Пет Бъди не носи отговорност в случай на забава за извършване на доставката, която се дължи на куриера или на обективни обстоятелства, включително и посочени в тези Общи условия.

Получаване на пратката: След като предадем стоките на куриера, ще получиш известие от него за номера на пратката и датата на пристигането ѝ.

При доставка до адрес на Потребителя, стоките се доставят от куриера срещу твой подпис. Ако отсъстваш от адреса, но на него се намира друго лице, което е съгласно да получи пратката от твое име, пратката му се предава и с това стоките се счита, че са ти доставени.

При доставка до офис на куриер, стоките се предават в избрания от теб офис.

Пренасочването на пратката за друга дата и/или адрес за доставка е възможно при условията на куриера и се таксува по неговата тарифа.

Когато пратката не може да бъде доставена на адреса по каквито и да е причини или не си се явил в офиса на куриера за получаването ѝ, имаме право да развалим договора.

Преглед преди приемане на доставката

Преди да приемеш доставката, следва да се увериш, че броят на пакетите/кашоните съвпада с броя им, посочен в документите за доставка, както и да провериш всички пакети/кашони за някакви видими повреди. Ако броят на доставените пакети/кашони е по-малък от посочения, по някой от тях има повреди или имаш съмнения, че пратката е била отваряна, трябва да се състави съответен протокол в присъствието на куриера. В случай че приемеш не направиш съответните забележки при получаване на пратката, тя се смята за одобрена и съответстваща на договора и губиш правото да направиш възражения по-късно. Следва да отвориш и прегледаш пратката незабавно след получаването ѝ. Ако установиш, че липсва поръчан продукт, или имаш забележки по някой от тях, следва незабавно да се свържеш с нас на info@petbuddy.bg.