Виж какво прави Pet Buddy за теб
Гледай видеото

Начини на плащане

  • УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ НА СТОКИТЕ И УСЛУГИТЕ

Приемаме плащания в български лева, извършени с дебитна или кредитна карта или с наложен платеж. Възможните начини и условия за плащане на поръчваните стоки и услуги се указват в процеса на поръчка, преди завършването и изпращането ѝ от Потребителя към Пет Бъди.

Плащания с дебитна или кредитна карта:

Заплащането на месечни абонаментни такси и онлайн ветеринарни консултации е възможно само с дебитна или кредитна карта.

  1. Заплащането на месечни абонаментни такси става, като ежемесечно на избраното от теб и посочено в профила ти число от дебитната или кредитната ти карта се извършва автоматично плащане чрез директен дебит към нас за сумата на месечния ти абонамент. Начинът за спиране и възобновяване на автоматичните плащания е разяснен в раздел VII от Общи условия.
  2. За поръчки на стоки и услуги, когато си избрал да платиш авансово с банкова карта или това е приеманият начин на плащане, плащането се извършва с посредничеството на оторизирана организация за такива услуги.

Ако не сме получили плащането ти, може да се свържем с теб, за да ти напомним, както и да ти изпратим съобщение по имейл.

Плащане с наложен платеж:

Ако си избрал плащане с наложен платеж, пълният размер на дължимата сума се предава на куриера в брой в момента на доставката на стоките.

При неосъществени плащания:

– ако си избрал заплащане с карта и то не е получено/завършено в срок до 24 часа (доколкото не е определен друг срок на Сайта) от подаване на поръчката ти за съответните стоки или услуги, имаме право да откажем да я приемем. При избран метод на плащане с карта, до момента, в който получиш от нас съобщение за приемане на поръчката ти, можеш да я анулираш чрез избор на съответния бутон в профила ти в Платформата.

– ако си избрал заплащане с наложен платеж, отказът или неявяването ти за получаване на пратката в съответния срок е основание да развалим едностранно договора за покупко-продажба.