0
Стани член

Вземи повече с твоето членство

С цел да предоставим едно комбинирано и цялостно обслужване на всички наши приятели, ние се стараем да развиваме пакета от услуги, които предоставяме.

Вземи повече с твоето членство
Pet Buddy
Pet Buddy

Когато създавахме Pet Buddy, нашата мисия беше не само да осигурим месечната нужда от любимa xpaнa, aĸcecoapи, лaĸомства и медикаменти, но и една комплексна грижа, за да растат, да се развиват и да живеят щастливи и здрави вашите космати приятели. По пътя срещнахме много съмишленици, с които да реализираме идеята. Вижте нашите партньори и отстъпките, които дават за теб, като член на нашето общество:

Груминг студио The 2 Yorkies

Груминг студио The 2 Yorkies, булевард „Братя Бъкстон“, София, България

Груминг Студио The 2 Yorkies (grooming and spa) e специализирано за кучета от малки и средни породи до 25кг.

Услугите включват: Къпане, оформяне, почистване на уши, рязане на нокти, подстригване съобразено с породата, стрипинг/отстраняване на мъртъв косъм/, разплитане, СПА процедури и съвети за правилно и здравословно обгрижване на домашните любимци.”

Отстъпки за членове на Pet Buddy

  Ветеринарна клиника “Анимейт”

  Ветеринарна клиника "Анимейт" / Animate Veterinary Clinic, София, България

  Ветеринарна клиника Анимейт отваря врати през 2022. Водени от любовта към животните, натрупан опит в различни клиники и желанието да се предложи най-доброто отношение и терапия за нашите приятели, клиниката предлага пълна гама грижи за Вашият домашен любимец.

  Клиниката е оборудвана с всичко необходимо за качествена диагностика (апарати за кръвни изследвания, ехограф, ЕКГ и др.), профилактика и терапия на дребни животни!

  Докторите са винаги на линия да Ви помогнат с всичко – от спешни манипулации до обикновени консултации.

  Отстъпки за членове на Pet Buddy

   BuddyGuard – гледачи на домашни любимци

   ул. „Жеко Войвода“ 8, София, България

   Налага се да отсъстваш, а няма кой да се грижи за домашните любимци? Искаш индивидуална грижа, съобразена с техния ритъм на живот? 

   Докато си далеч от дома, екипът на BuddyGuard ще се погрижи домашните любимци да получат нужното внимание, разходки, игри, грижа и любов в комфортната за тях среда – техния дом.

   Умната им камера BuddyCam предоставя възможността да общуваш с животинчето директно през мобилно устройство, както и да наблюдаваш имота си по всяко време.

   Заяви услугата тук.

   Отстъпки за членове на Pet Buddy

   • -10% постоянна отстъпка за всички услуги – грижа и разходки на любимеца, хигиенни процедури, аудио и видео наблюдение у дома и др.

   Училище за кучета “Итън”

   Blvd. "Cherni vrah" 4, 1421 g.k. Lozenets, Sofia, Bulgaria

   Училище за кучета и техните стопани „Итън” се намира в София и е основано от Николай Василев – дългогодишен инструктор и треньор на кучета.

   Целта на училището за кучета е предимно да обучи стопаните как да общуват с тях и правилно да заучават командите. Работят с различни кучета, без значение от породната им принадлежност. Ако пък липсва такава, това в никакъв случай не означава, че не трябва да обучите домашния си любимец, тъй като той по нищо не се разграничава от останалите си четириноги събратя.

   В обучението на кучета използват различни психологически прийоми, като към всяко куче се подхожда индивидуално, в зависимост от възрастта, характера и породата му.

   Добре е да се знае, че не е необходимо да се появи проблем, за да започнем да посещаваме училище за кучета. Колкото по-рано започнем обучението на кучето, толкова по-лесно ще ни бъде да се справим с него. Едно куче, израснало с неправилно изграден характер и поведение, много по-трудно се променя и изисква повече усилия.

   Много е важно да се знае, че с преминаването на един такъв курс, ангажиментът на стопанина с обучението не отпада, а напротив – получените знания трябва да продължат да се прилагат в ежедневието и съвместното ни съжителство с кучето.

   Отстъпки за членове на Pet Buddy

    Animal Rescue Sofia

    Animal Rescue Sofia, навигацията води до входа, София, България

    Animal Rescue Sofia е българска организация, работеща за решаването на проблема с бездомните кучета и котки. С помощта на хиляди хора създава приют Фермата, където 200 кучета получават медицинска помощ и грижа 365 дни в годината. Винаги са отворени за посетители и осиновители.

    Стараят се да задомят при добри стопани възможно най-много животни, търсят им домове в България и в чужбина. Средно месечно задомяват около 70 кучета от улиците на София. Стремят се да помогнат на максимален брой кучета и котки в беда, като са ограничени единствено от ресурса, с който разполагат. Почти всеки ден поемат случаи на прегазени, насилвани, пострадали от човека или човешката среда кучета и котки. Работят по метода „Кастрирай и върни“ като единствен хуманен и законен метод за намаляване на популацията от безстопанствени кучета в България.

    Animal Rescue Sofia се издържа изцяло и само от дарения, няма бюджет от общината, държавата или от организации в чужбина.

    За задомяванията извън България си партнират с приюти и активисти в Германия, Австрия и Холандия. Техните колеги в чужбина им помагат, намирайки добри семейства за кучетата и котките, които спасяват от улиците на София.

    Всяка седмица десетки хора посещават приюта – доброволците оказват незаменима помощ на кучетата като ги разхождат и социализират. Благодарение на тях кучетата в приюта подобряват своя контакт с човека и изграждат стабилна връзка на доверие. Ти също можеш да се включиш! Научи повече за това тук.

    Освен това, като поръчаш кутия от Pet Buddy, вече помагаш. Ние даряваме по 1 лев от всяка поръчана кутия на Animal Rescue Sofia и на животните, за които те се грижат.

    Отстъпки за членове на Pet Buddy

    • С покупката на всяка кутия от Pet Buddy, ти даряваш 1 лв. на животните на ARS.

    Ако искате да бъдете добавени като партньор, моля, попълнете нашата контактна форма

    Позволи Пет Бъди да се грижи за теб и твоя домашен любимец като ти осигурява качествана храна, медикаменти за обезпаразитяване и ветеринарна грижа всеки месец.
    Усети разликатаНаучи повече