Виж какво прави Pet Buddy за теб
Гледай видеото

Отговорни стопани на домашни любимци – как PetBuddy помага?

06.07.2022 | 1 мин. четене


Да бъдем отговорни стопани на домашни любимци е удоволствие за мнозина от нас. Нека обърнем внимание, че тук ключовата фраза е отговорни, а не само любящи. Грижата за домашния любимец е преди всичко отговорност. На този принцип се основава и създаването Pet Buddy - иновативна и единствена по рода си платформа, която помага в мисията да бъдем отговорни стопани на домашни любимци и да отглеждаме кучетата и котките си по най-правилния начин.

Защо е създадена платформата Pet Buddy и каква е нейната кауза?

Pet Buddy идва в отговор на търсенето на стопаните за практични и удобни решения в грижата за домашния любимец. Платформата цели постигане на максимална ефективност в отглеждането на животните в двустранен аспект. Преди всичко е създадена за всички отговорни стопани на домашни любимци.

Стопаните имат повече време за себе си и са сигурни, че домашният им любимец приема правилната храна, обезпаразитен е, ваксиниран е и могат да бъдат спокойни за неговото развитие. Домашните любимци получават всичко необходимо за своя качествен и здравословен живот спрямо индивидуалните си нужди.

Pet Buddy е първата по рода си услуга, която се фокусира върху грижата за домашните любимци по комплексен и иновативен начин. Pet Buddy е платформа с кауза да подпомогне всички отговорни стопани на домашни любимци и да осигури добър живот за своите четириноги.

Защо каузата на Pet Buddy е важна и си струва да се възползвате?  

Удобство, персонална грижа, отговорност и информираност са ключовите аспекти, върху които Pet Buddy фокусира дейността си.

Удобство в отглеждането

С Pet Buddy получавате на едно място всичко, от което кучето и/или котката ви се нуждае - храна, медикаменти, лакомства, играчки и аксесоари. Всички те са на водещи марки, специализирани в производството на продукти и аксесоари за кучета и котки. Така всички отговорни стопани на домашни любимци спестяват време, като едновременно с това имат постоянен достъп до висококачествени продукти.

Персонална грижа в отглеждането

Всичко нужно за грижата на вашето куче или коте е съобразено с неговите индивидуални характеристики и произтичащите от тях нужди - порода, възраст, здравословно състояние и т.н. Целият набор от продукти е съобразен със сезона, за да бъде животното ви доволно, щастливо и в отлично здраве. Персонализираната селекция от продукти се харесва на всички отговорни стопани на домашни любимци.

Отговорност и специализирана подкрепа

Pet Buddy работи с екип от ветеринарни специалисти и индивидуалните грижи за любимеца ви са основани на медицинска експертиза в грижата за животните.  Платформата ви помага да вземате информирани решения, както и да се възползвате от специализирана помощ и подкрепа.

Информираност

Pet Buddy е и платформа, в която ще откриете достоверна информация от различни аспекти в грижата за домашния ви любимец. Периодично споделяме информация за отглеждането, породите, храните, размножаването, заболяванията и т.н., които са неминуемо свързани с живота на вашия пухкав другар – куче или коте.

Как работи Pet Buddy?

Pet Buddy е гъвкава и уникална по рода си платформа, която функционира на базата на интелигентен алгоритъм, осигуряващ редица удобства за вас като стопани и ползи за домашния ви любимец. Платформата мисли вместо вас, като осигурява комплексни грижи за любимеца ви, спестявайки ви време, усилия и пари.

С Pet Buddy няма как да забравите дневната доза храна, медикаментите и честотата им на прием, както и сроковете за обезпаразитяване и ваксиниране на вашето куче или коте. За всички тях ще ви се напомня с автоматично известие от страна на платформата.

Няма нужда да мислите за медицинската документация на вашия домашен любимец. Тя се поддържа и обновява регулярно от ветеринарен лекар. Абонаментът включва и месечна консултация с ветеринарен лекар, както и онлайн консултация, в случай на нужда.

Веднъж създали профил в системата на Pet Buddy, платформата ще ви предлага селекция от продукти, които са подходящи за вашия приятел. С Pet Buddy винаги имате на разположение всичко нужно, съобразено с персоналните нужди на любимеца ви.

Абонаментът може да бъде паузиран и прекратяван по всяко време. Той е на цена от 12,95 лв./месец и е фиксиран. Като нов член можете да се възползвате от безплатен 3-месечен период и да получите преференциални отстъпки до -25% от цената на включените в кутията за домашния ви любимец продукти и аксесоари, както и безплатна доставка до адрес.

Виж още подобни статии