Виж какво прави Pet Buddy за теб
Гледай видеото

Топ 10 здравословни храни за кучета и котки за енергичен старт на новата година

09.01.2024 | 1 мин. четене

Новата година настъпи, с нея и решението да се храним по-здравословно, а домашните ни любимци не остават по-назад, така че е време да помислим и за здравословни храни за кучета и котки. Да, всички ние като грижовни стопани се стремим да предоставяме здравословни храни за кучета и котки на нашите любимци целогодишно. Така искаме да им осигурим щастлив и дълъг живот. Само че да подберем правилните здравословни храни за кучета и котки невинаги е толкова лесно.

Пазарът ни залива с безброй предложения и опции и е нормално да се почувстваме объркани. Освен това, прекомерната ни обич към Шаро и писана често може да ни изкуши да им даваме храна, която определено е много вкусна, но не е никак здравословна. Ето защо в подборът на здравословни храни за кучета и котки често имаме нужда от малко помощ. Имаш ли нужда от навигация в тази сфера, или пък просто от няколко идеи и насоки? За теб сме подготвили този списък със здравословни храни за кучета и котки, които можеш да даваш без угризения. Освен полезни, всички тези предложения са и безкрайно апетитни.

Разгледай списъка с нашите предложения за здравословни храни за кучета и котки тук, а после побързай да направиш поръчка при нас. Всички предложения могат да бъдат открити на сайта на Pet Buddy.

Acana Adult Dog – суха храна за кучета

Диетата на всяко куче трябва да включва достатъчно протеини, за да може то да се засища с достатъчно количество без да преяжда. Протеините, освен това, дават енергия и сили на Шаро, за да е физически активен и здрав. Ето защо първото ни предложение е суха храна за зрели кучета на Acana. Може да я откриете в различни разновидности и разфасовки. Всички те включват здравословен протеин от свободно отглеждани кокошки, яйца от гнезда и уловена дива риба. Освен това в състава на тази храна ще откриете плодове, зеленчуци и билки. Те допълват диетата на Шаро с всички необходими витамини и микроелементи.

Acana Indoor – суха храна за котки

От Acana са помислили и за апетита и здравето на писана. От марката предлагат разнообразие на сухи храни за котки. Отново, може да откриете различни предложения и разфасовки. Рецептата на храните за котки от марката включват 65% висококачествени протеини от пилешко и пуешко месо от животни, които са отглеждани на свобода, херинга, заек. В тази храна няма да откриете вредните за организма на котана изкуствени оцветители, аромати и консерванти.

Brit Care Dog Hypoallergenic Adult – суха храна за кучета

Суперпремиум качество суха храна за зрели кучета от висококачествената и доказана британска марка Brit Care. Формулата на тези сухи храни включва висококачествен протеин от животински произход, полезни мазнини от животински произход, висококачествени плодове и зеленчуци. Също наистина впечатляващо богата палитра от витамини. Сухата храна за кучета на тази марка се предлага в различни вкусове и състав, както и предложения за кучета на различна възраст.

Dr. Clauder’s Super Premium Diet – суха храна за котки

От марката предлагат висококачествени хранителни формули, които са специално разработени за осигуряване на превенция от редица често срещани при котките заболявания. Храната на марката е лесно смилаема и е разработена за поддържане на здравето на стомашно-чревния тракт, бъбреците и отделителната система. Тази храна е с ниско съдържание на мазнини и високо съдържание на всички необходими витамини и микроелементи. Освен това е подходящ избор за диета при възстановяване след заболявания.

Dog Chow – суха храна за кучета

Формулата на сухата храна за кучета Dog Chow е специално разработена, за да поддържа вашия косматко активен и енергичен през всеки сезон и независимо от възрастта и породата му. Богатата доза протеини осигурява сила на мускулите. Цялостно храната осигурява добър тонус и виталност, чудесна кондиция, помощ на храносмилателната система. Сухата храна на марката се предлага в различни вкусове и с различни висококачествени съставки.

Eukanuba Adult – суха храна за котки

Марката е доказано име в производството на висококачествена и здравословна храна за котки. Диетата е разработена така, че да осигурява пълноценно и балансирано хранене, за да задоволи всички нужди на котките. Формулата е подходяща и за задоволяване на специфичните нужди на кастрираните котки и тези с наднормено тегло. Така храната предоставя добър контрол на теглото и прием на достатъчно хранителни вещества.

Dr. Clauder’s – мокра храна за кучета

Мократа формула на храните за кучета на марката изобилства от полезни съставки, сред които висококачествени протеини от животни, отглеждани по биосъобразен начин. Освен това в апетитните консерви за кучета могат да бъдат открити редица витамини, Омега мастни киселини, зърнени храни. Също и специални активни вещества за профилактика на някои от най-разпространените заболявания сред кучетата.

Brit Care – мокра храна за котки

Нито една писана няма да остане равнодушна пред апетитните мокри хапки на Brit Care. Освен изключително вкусни, те са и изключително здравословни и снабдяват писана с всички необходими за нея хранителни групи, за да е щастлива, енергична и да се облизва с удоволствие след всяка паничка. Мократа храна на Brit Care се предлага в сашета с различни вкусове, всички от които ще се превърнат в любими на вашата котка.

GranCarno Original – мокра храна за кучета

Чистото и висококачествено месо е нещо, пред което дори и най-капризното кучешко небце не би могло да устои. Във формулата на мокрите храни за кучета на GranCarno ще откриете именно това – чисто, здравословно и вкусно месо. Достатъчно количество протеини, за да може Шаро да е винаги енергичен, заситен и щастлив.

Carny Adult – мокра храна за котки

Carny Adult предлага разнообразни вкусове, които ще се усладят на всяка котарана, дори и най-капризната. Освен разнообразието от вкусове, формулата е разработена така, че да достави на организма на писана всички необходими хранителни вещества, микроелементи и витамини. Вкусът е истински и неповторим.

Освен вкусни, здравословни и засищащи мокри и сухи храни за кучета и котки, в Pet Buddy можеш да откриеш огромно разнообразие от прекрасни предложения. Разгледай ги и си избери висококачествени аксесоари за твоя любимец, витаминни комплекси и медицински продукти, играчки и продукти за поддържане на хигиена. С промоционален код newbuddy15 получаваш 15% намаление от цената на първата поръчана кутия Pet Buddy.

Виж още подобни статии