Виж какво прави Pet Buddy за теб
Гледай видеото

Pet Buddy и Александър Серов в “На кафе”

28.04.2023 | 1 мин. четене

Pet Buddy е твоят доверен виртуален асистент в отглеждането на любимото куче и коте. Платформата е иновативна за българския пазар. Замислена е така, че да улеснява ежедневните грижи за домашните любимци и да предлага адекватни решения в по-специфични ситуации.

Pet Buddy се грижи за това всеки опашатко да има достъп до висококачествени продукти в категория храна и лакомства, грижа и хигиена, добавки и медикаменти, аксесоари и играчки. На стопаните на домашни любимци спестява ценни ресурси и време, което може да бъде инвестирано в повече игри, разходки и забавление с косматковците.

Нашата мисия е да асистираме на всеки български стопанин в отглеждането на по-здрави, по-щастливи и по-защитени кучета и котки. Мокрите нослета и махащите ентусиазирано опашки са нашата награда. За това как Pet Buddy порасна от срамежливо пале в смел и неспиращ да се развива стартъп за по-малко от година ще ни разкаже Александър Серов, който не се поколеба да сбъдне всеобщата ни мечта за по-качествен живот на домашните любимци. Гледайте цялото участие на Pet Buddy в "На кафе" в това видео. Алекс разказва защо за истински смислените цели няма граници, а нашият любим ветеринарен лекар Симона Андреева говори за важността от качествена грижа и оптимална превенция на опашатковците.

Виж още подобни статии