Помогни ни да направим идеята ни още по-полезна за теб!

Pet Buddy e StartUp проект с кауза, който цели да улесни живота ти в грижата за домашните любимци и да осигури повече време за теб и по-добър живот за тях. Попълни нашата анкета и вземи БЕЗПЛАТНО 3-месечно членство или просто заяви своята подкрепа като се регистрираш веднага за 6-месечно безплатно членство.

Ние сме Пет Бъди! Помогни ни да направим идеята ни още по-полезна за теб!

Pet Buddy e StartUp проект с кауза, който цели да улесни живота ти в грижата за домашните любимци и да осигури повече време за теб и по-добър живот за тях. Попълни нашата анкета и вземи БЕЗПЛАТНО 3-месечно членство или просто заяви своята подкрепа като се регистрираш веднага за 1-месечно безплатно членство.

* 1 месечно безплатно членство

* 3 месечно безплатно членство

Какво ще ти предложи Pet Buddy?

По-добър живот за тях,
повече време за теб!

Първата по рода си платформа е в етап на разработка и съвсем скоро ще можеш да направиш месечен абонамент за твоя любимец, избирайки продукти от широко портфолио от селектирани и проверени от ветеринари здравословни храни, медикаменти и аксесоари от висок клас на преференциални цени, които ще пристигат до теб с БЕЗПЛАТНА доставка.

Храна

-гранулирана
- органична
- консервирана

Лакомство

Играчка

Обезпаразитяващо средство

Храна

-гранулирана
- органична
- консервирана

Лакомство

Обезпаразитяващо средство

Играчка

Храна

-гранулирана
- органична
- консервирана

Обезпаразитяващо
средство

Играчка

Лакомство

С Pet Buddy пестиш време и средства:

-25%

Коте / Куче - дребна порода

Приблизителна месечна издръжка 67-90 лв
Като член на Pet Buddy - 51-68 лв.

-25%

Средна порода куче

Приблизителна месечна издръжка - 165 лв
Като член на Pet Buddy - 124 лв.

-25%

Голямо куче

Приблизителна месечна издръжка 210 лв
Като член на Pet Buddy - 158 лв

С три лесни стъпки скоро всичко ще е бързо, лесно и удобно:

1

Регистрирай домашния си любимец в платформата на Pet Buddy.

2

Избери всичко нужно за твоето куче или коте спрямо твоя бюджет.

3

Получавай всичко необходимо всеки месец с БЕЗПЛАТНА доставка и полезни съвети.

Какво още искаме да ти предложим?

Още уникални предимства!

Развиваме Pet Buddy с желанието да добавяме още услуги, с които да ти предложим удобство в грижата за твоя домашен любимец.

Безплатни консултации с ветеринари професионалисти по телефон, чрез онлайн форма или чрез записване на час за онлайн преглед.

Отстъпки до 20 % за доверени грумъри, хотели, треньори и клиники, които ще отговорят на нуждите на твоя домашен любимец.

Отстъпки към сертифицирани развъдници и магазини, от които да вземеш своя нов приятел или другар на вече съществуващия ти любимец.

Безплатни онлайн курсове за обучения, които ще ти помогнат в стъпките за възпитанието на твоето куче.

Доказана информация за породата на твоя домашен любимец, за да си напълно подготвен за неговата грижа и черти на характера.

Pet Buddy
Мисия и ценности

Защо създаваме Pet Buddy?

Ние сме екип от собственици на домашни любимци, които дълго години са сблъсквали с редица проблеми свързани с отглеждането на най-добрите ни приятели. От решението да се сдобием с куче или коте: избор на подходяща порода, търсене на сертифициран развъдник, избор на правилната храна, средства за обезпаразитяване и спазване на график, високите разходи при посещения при ветеринар, груумър или треньор както и трудния избор на хотел.

Така се роди и идеята да създадем платформа, която да обедини целия свят на домашния ни любимец на едно място като пести време и пари на нас собствениците, а на тях гарантира един по-добър начин на живот.

Pet Buddy е нашата кауза в развитие с мисъл за стопаните и грижа за домашните любимци. Водим своите битки и стъпка по стъпка сме готови да ти дадем удобство и бързина в месечната поддръжка за малките приятели, които ни правят щастливи!

Името и идеята са инспирирани и посветени на:

2005 -

Вярваме, че грижата за нашите любимци върви ръка за ръка с каузата да им осигурим по-добър живот. Затова ние стартираме проекта и с мисъл да направим промяна.

Намаляване купуването на насипна храна, престояла на отворено пространство.

Повишаване качеството на живот на домашните любимци чрез по-добра грижа, храна и внимание.

Образоване на собствениците чрез научно доказана информация за породата на домашния любимец.

Прекратяване незаконната търговия с домашни любимци без здравна и родословна история.

Стани член на Pet Buddy!

Включи се в платформата безплатно!

Таксата за членство ще бъде 9.95 лв на месец, но ако се запишеш сега, първия 1 месец от стартиране на платформата ще е безплатен за теб. Подкрепи каузата ни и се запиши, а ние ще те държим в течение за прогреса ни.

Запиши се сега!

Помогни ни да бъдем още по-полезни за теб!

Ще ти се отблагодарим с 3-месечно безплатно членство!

Имаме огромното желание заедно с теб да помогнем за по-добрата грижа на домашните любимци. Ако си наш съмишленик, ще се радваме да ни помогнеш в развитието на платформата, като ни споделиш своето мнение, попълвайки анкетата. Няма да ти отнеме повече от 2-3 минути!

Помогни ни да бъдем още по-полезни за теб!

Ще ти се отблагодарим с 3-месечно безплатно членство!

Имаме огромното желание заедно с теб да помогнем за по-добрата грижа на домашните любимци. Ако си наш съмишленик, ще се радваме да ни помогнеш в развитието на платформата, като ни споделиш своето мнение, попълвайки анкетата. Няма да ти отнеме повече от 2-3 минути!