Общи условия

Настоящите общи условия уреждат условията за ползване на нашия сайт, както и условията и реда за изпращане на заявката за ранна регистрация в нашата платформа petbuddy.bg.
Когато използваш сайта ни, както и преди изпращането на заявката за ранна регистрация, ти се съгласяваш с тях. Затова те молим да се запознаеш с общите условия, като отделиш време да ги прочетеш внимателно.

1.   За нас
Собственик на сайта www.petbuddy.bg е „Пет Бъди“ ООД, вписано в Търговския регистър при Агенцията по вписванията под ЕИК 206451688, със седалище в гр. София Столична община, област София – град и адрес на управление гр. София 1618, район „Витоша“, ул. „Иван Сусанин“ № 30.
Можеш да се свържеш с нас на имейл info@petbuddy.bg и на телефон +359 87 6727 676.


2.   Нашата платформа
Pet Buddy e StartUp проект с кауза, който цели да улесни живота ти в грижата за домашните любимци и да осигури повече време за теб и по-добър живот за тях.
Платформата ще стартира на www.petbuddy.bg официално през лятото на 2022 г. /предвиждаме това да стане до края на м. юли 2022 г./ Тя ще предоставя възможност да направиш месечен абонамент за твоя любимец, срещу заплащане на месечна такса за членство в размер на 9,95 лв. Абонаментът може да включва персонализиран пакет продукти, селектирани и проверени от ветеринари здравословни храни, медикаменти и аксесоари от висок клас на преференциални цени, които ще пристигат до теб като месечна абонаментна кутия с безплатна доставка.
Ако желаеш, може и сега преди старта на платформата да заявиш интереса си да се включиш с членство и абонамент в нея, като попълниш и ни изпратиш заявка за ранна регистрация чрез формата на нашия сайт. Изпращането на заявката ти дава възможност да се възползваш от тримесечно безплатно членство в платформата след старта ѝ.


3.   Как става изпращането на заявка за ранна регистрация на домашния любимец преди старта на платформата и какви възможности предоставя тя?
Изпращането на заявка за ранна регистрация на домашния ти любимец преди старта на платформата става, като попълниш регистрационната форма на нашия сайт. В нея можеш да въведеш детайли за домашния ти любимец – вида, възрастта, породата, здравословното състояние и начина на живот на любимеца ти и други.
След като завършиш попълването на регистрационната форма, потвърдиш, че си запознат с Политиката ни за поверителност на личните данни и че приемаш тези Общи условия, ти изпращаш попълнената форма към нас чрез натискане на бутон „Стани член на Пет Бъди!“.
В срок до 24 часа ние ще ти изпратим потвърдителен имейл за получаването на заявката ти за ранна регистрация на имейла адреса, който си посочил в заявката.
С изпращането на попълнената заявка за ранна регистрация към нас ти заявяваш интереса си да се включиш в платформата ни с членство и абонамент за домашния ти любимец след нейния старт. Заявката за ранна регистрация ти предоставя възможност да се възползваш от тримесечно безплатно членство в платформата, плюс подарък-изненада за твоя домашен любимец в първата абонаментна месечна кутия.


4.   Как се активира безплатното тримесечно членство?
След старта на платформата ни, на имейл адреса, посочен от теб в заявката ти за ранна регистрация, ще ти изпратим покана да се регистрираш в платформата. Поканата ще е валидна за срок от 14дни. .
За да се възползваш от тримесечното безплатно членство в платформата, трябва да приемеш изпратената от нас покана и да се регистрираш в платформата. Тримесечното безплатно членство ще започне да тече от деня на регистрацията ти в нея, а подаръка-изненада за домашния ти любимец ще поставим в първата поръчана от теб месечна кутия като наш абонат с безплатно тримесечно членство.
Молим да обърнеш внимание, че поръчката на продукти чрез платформата /както без членство, така и при членство в платформата и включително по време на безплатното тримесечно членство/, ще представлява покупка на тези продукти и ще бъде обвързана със заплащане от твоя страна на цените на продуктите, предмет на поръчката. При поръчка на абонаментна месечна кутия като член на платформата, продуктите в нея ще бъдат с до 25% намаление спрямо цените на същите продукти при покупката им чрез платформата ни без членство в нея. Така псочените възможни отстъпки са приблизителни и необвързващи. След старта на платформата ще имаш възможност сам да избереш всеки един продукт от месечната ти абонаментна кутия спрямо бюджета и предпочитанията ти, възползвайки се членските отстъпки за всички категории продукти в платформата.
Молим да обърнеш внимание и че членството в платформата, както и поръчката и доставката на продуктите чрез нея /както при членство, така и без/ ще се уреждат от специални общи условия, различни от настоящите. Преди да пристъпиш към регистрация в платформата, както и преди да осъществиш всяка една поръчка на продукт чрез нея, следва да се запознаеш внимателно със специалните общи условия, относими съответно към членството в платформата или към извършването на поръчки на продукти. Ако си съгласен с тях и ги приемеш, те ще имат силата на договор между теб и „Пет Бъди“ ООД и ще уреждат условията на членството ти в платформата и поръчката на продукти чрез нея. В случай че не си съгласен с тях, няма да можеш да финализираш процеса по регистрация в платформата или съответно да поръчаш продукти чрез нея.


5.   Попълних заявка за ранна регистрация, но искам да се откажа от нея/искам да се откажа от членството. Как става?
Ако си ни изпратил заявка за ранна регистрация, но си размислил и вече не искаш да се възползваш от тримесечно безплатно членство в нашата платформа, можеш винаги да се откажеш от получаването на покана за регистрация в нея. За целта трябва само да ни изпратиш имейл на адрес info@petbuddy.bg. Последицата ще е, че няма да можем да ти изпратим поканата, чрез която да се възползваш от безплатно тримесечно членство.
След като получиш поканата за безплатно тримесечно членство, не си длъжен да се възползваш от нея и да се регистрираш в платформата, но без регистрация няма да можем да ти предоставим безплатно тримесечно членство.
Ако си се възползвал от поканата и си се регистрирал в платформата ни, си свободен да се откажеш по всяко време от членството си в нея, включително преди да е изтекло тримесечното безплатно членство. Ако си се отказал от безплатното тримесечно членство си преди да направиш първата поръчка на месечна кутия, няма да можем да ти доставим подаръка-изненада за твоя любимец.
Членството в платформата не те задължава по никакъв начин да закупуваш продукти чрез нея.
След изтичане на тримесечното безплатно членство ще можеш да избереш:
да продължиш да поръчваш месечна абонаментна кутия за твоя любимец на преференциални цени срещу заплащане на стандартната месечна такса за членство в платформата от 9,95 лв.;
да преустановиш членството си и да поръчваш продукти чрез платформата ни на стандартните им цени за стопани на домашни любимци без заплатена месечна такса за членство;
да преустановиш членството си в платформата ни и да не поръчваш продукти чрез нея.


6.   Аз съм сред първите съмишленици на PetBuddy и попълних заявка за едномесечно безплатно членство или анкета за 3 или 12-месечно членство. Как да се възползвам от него?
Ако си сред първите ни съмишленици, след старта на платформата ни на имейла, посочен от теб в заявката за членство или анкетата, която си попълнил, ще ти изпратим покана за регистрация в платформата.
По-нататък процесът за да се възползваш от възможността за безплатно членство за съответния период (или пък да се откажеш от възможността за него) е същият, както е описан в точки 4 и 5 по-горе.


7.   Промени на Общите условия и сайта
По своя преценка във всеки момент може да променяме настоящите Общи условия, а така също и да променяме съдържанието или вида на нашия сайт. Ето защо при всяко следващо посещение на сайта ни следва да се запознаеш със съответните актуални общи условия, тъй като ползването му ще се урежда от тях.


8.   Авторски права
Съдържанието на настоящия сайт (включително текстове, изображения и всякаква друга информация) е обект на интелектуална и индустриална собственост и принадлежи на „Пет Бъди“ ООД или на негови партньори.
Марката и логото pet buddy принадлежат на „Пет Бъди“ ООД.
Преглеждането на съдържанието на настоящия сайт е възможно единствено за лични цели. Забранено е копирането, предаването, разпространението или използването на който и да е елемент от или на цялото съдържание на сайта www.petbuddy.bg, марката и логото pet buddy, без изричното предварително разрешение на „Пет Бъди“ ООД, дадено писмено за съответната употреба.
9.   Други въпроси
Политиката ни за поверителност на личните данни е налична най-долу на нашия сайт.
Ако си приел да получаваш от нас информационни имейли от нас с актуална и полезна информация за напредъка по създаване на нашата платформа, промоции, томболи с награди и за нашите стоки и услуги, можеш винаги да се откажеш от тях, като кликнеш на опцията за отказ, предоставяна ти в края на всеки информационен имейл. Конкретните условия за включване в съответната промоция, томбола и др., ще се съдържат в съответния информационен имейл или в общи условия, към които съответният информационен имейл ще предоставя връзка.
В случай че на настоящия сайт има възможност за връзка със сайтове на трети лица, върху които ние нямаме контрол, не носим отговорност за съдържанието им или за сигурността им.

По-добър живот за тях, повече време за теб!